Jag vet inte riktigt vad som händer just nu. Allt runt omkring mig slutar fungera eller går sönder av någon konstig anledning. Som om jag bär en negativ strålning som påverkar min omgivning.

Saker som har hänt den senaste tiden:

  • Bilen har ett konstigt ljud så jag väljer att åka kommunalt. Eftersom pendeltågen inte åker just nu på grund av ombyggnationer, har vi ersättningsbussar. Bussen jag åkte med senast, fick motorstopp och vi fick vänta i regnet på nästa buss.
  • Mobilen slutade fungera. Bara sådär stängdes den av och blev varm. Nu vägrar den fungera och jag måste ta mig till Samsung verkstaden.
  • Vi har haft en vattenskada i källaren. Flera flyttkartonger har blivit förstörda, samt möbler. Jag måste göra en skadeanmälan till hemförsäkringen.
  • Tekniska problem med hemsidan där mina plugins avaktiveras. Jag har fått rådet att avaktivera och ta bort alla plugins och ladda ner dem på nytt.
  • Mitt i allt detta måste jag hitta en väg tillbaka till manuset. Jag vill helst tillbaka där jag var innan jag reste bort. Ett ställe av flow. Dit kom jag efter att ha jobbat intensivt med manuset varje dag. Men det var innan vår semester började. Nu är vi hemma hela familjen. Det blir en utmaning att hitta det där lugnet jag behöver för att skriva. Men jag måste ge mig själv tiden. Kräva den på något sätt.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.