Igår lyssnade jag på Ann Ljungbergs webinarium: Super VIPtävling- skriv synops och blev så sugen på att vara med och tävla. Men frågan är om jag hinner nu när jag försöker skriva klart manuset, nu när det går så bra. Jag vet inte om jag så snabbt skulle vara redo för att skriva ett nytt manus, att träda in i  en ny värld och allt vad det innebär. Vad skulle hända med mitt nuvarande manus, den som behöver tid för att mogna?

Här kan ni läsa mer om tävlingen.

Men så tänker jag att det vore fantastiskt att vinna ett sådant pris, att bli coachad under ett år och få medverka i seminarier och webbkurser. Snacka om att man skulle vara motiverad, jag fungerar nämligen så att har jag krav på att leverera, så gör jag alltid det. Det är den där ”duktiga flickan” jag har inom mig som fungerar så. Men samtidigt kan ”flickan” bli trött och utsliten så jag måste se till att verkligen ta hand om henne och se till att hon får vila också.

Men kanske, kanske kan jag vara med i tävlingen ändå…för jag har ju ändå en idé om vad jag vill skriva.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.