Mörkret har haft ett fast grepp om mig under november månad. Jag blev sjuk, låg däckad i över en vecka och kunde inte skriva, läsa eller stå upp. Inte ens tänka. Manuset pockade på ändå. Det ville påminna om att det fanns där, väntade och önskade att jag skulle fungera som vanligt då jag tänker på det större delen av min fritid. Tid då jag tänker ut nya idéer som fördjupar storyn än mer och tänker ut logiska följder och mycket mer. Tänka. Tänker. Ständigt.

Det kunde jag alltså inte göra. Gjorde jag det fick jag huvudvärk. Och det var frustrerande.

Så småningom blev det bättre. Idag är jag frisk men känner fortfarande att energin är låg, jag måste söka mig tillbaka till energin där jag får saker gjort. Då jag skriver, gläds över det jag gör och tar små, små steg framåt varje dag.

Jag har hamnat efter i min planering och har knappt börjat redigera, jag som trodde jag skulle vara inne i redigeringsvecka två nu.

Nu måste jag bli stark och klar igen, se målet framför mig: skriva klart boken och se till att den blir utgiven.

På återseende.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.