Nu är jag inne i sista redigeringsveckan innan jag skickar in manuset till lektör. Jag känner mig ganska lugn, jag vet att jag har kämpat med texten, längre än så här kommer jag inte själv. Jag ser fram emot att höra vad lektören tänker, jag undrar hur texten kommer att upplevas av någon som aldrig läst den tidigare. Hur kommer huvudkaraktären upplevas, de andra karaktärerna? Dialogerna, hur fungerar dem? Miljöbeskrivningarna, levande eller tråkiga? Och mycket, mycket mer som kan upplevas precis hur som helst, kanske inte alls som jag trodde! Det är spännande, som att slänga sig ut från den högsta trampolinen!

Det kan som ni vet, gå hur som helst. Men jag känner mig redo för detta steg. Jag vet att det inte går att göra på annat sätt, inte om jag vill att resultatet ska bli bra.

Jag vill passa på att berätta, att jag från och med denna stund inte längre kommer att uppdatera min Facebook sida P.M. Wilson utan flyttar över den till min andra FB. På så sätt blir jag mindre splittrad och paranoid som person 🙂 då jag slipper hålla koll på olika sidor. Det är liksom redan tillräckligt mycket i mitt liv, detta gör det helt enkelt lättare.

Följ mig gärna här:

https://www.facebook.com/paulina.martinez.90260

På återseende!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.