Det är helg snart!

Den här helgen är min jobbhelg, jag jobbar på socialtjänsten/familjerättens verksamhet, där föräldrar kommer till oss efter ett domstolsbeslut. Så lör-söndag befinner jag mig på plats.

Imorgon efter jobbet möter jag upp min mamma på Ikea, hon ska köpa ett nytt soffbord och behöver skjuts hem.

Senare idag ska jag veckohandla mat och på kvällen ska min nioåriga kille på skoldisko ?. Min 15-åring har sagt att han ska städa sitt rum i helgen (tror när jag ser) & förhoppningsvis är 5-åringen lite lugnare och börjar förstå att han inte bossar över oss alla (han befinner sig i en svår ego-trots).

På kvällarna tänker jag fortsätta med omskrivningen av manuset utifrån testläsarnas synpunkter, samt träna på att bli en snabbskrivare! Jag orkar inte längre med långsamheten, måste öka takten och vara mindre kritisk medan jag skriver. Yes.

Så ser helgen ut, mitt i livet antar jag hur ser din helg ut, vore kul att höra!

Trevlig helg på er.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.