I sommar startar sommarskolan där du lär dig grunderna i hur du skriver en roman.

Kanske har du drömt om att skriva en bok, men vet inte hur du ska börja? Under sommaren kan du gå distanskursen (onlinekurs) och få mig som handledare. Dessutom får du som bonus en valfri webbkurs att fortsätta med efter sommarskolan (t ex Redigera romanen, Skriv en serie eller Ge ut din bok värde 1490 kronor).

Hur fungerar det?

Måndag 19 juni kommer första kursbrevet där du får en veckoplan och en förberedande uppgift. Varje vardag under 10 veckor får du sedan korta kursbrev med teorilektioner och skrivövningar att ta med i ditt romanprojekt. På lördagar får du en sammanfattning av veckans övningar, med kontrollfrågor som du kan använda för att se att ditt projekt är på rätt väg. På söndagar kommer ett coachingbrev med frågor runt ditt skrivande och ditt förhållande till det.

Vi har en sluten Facebookgrupp där vi har diskussioner, frågestunder och bonusmaterial. Du får respons av mig på 10 sidor under kursen och kan välja att skicka 1 sida i veckan eller flera sidor som du samlar ihop under några veckor.

Kostnad: 2500 kr inkl. moms.

Klicka på länken för att anmäla dig.

Hoppas vi hörs i sommar!

Paulina

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.