Sommarerbjudande! Du får 15 % rabatt om du bokar en tjänst mellan juni-augusti!

Snart är sommaren här och jag har ett litet dilemma. Imorgon ska jag på mina äldsta barns skolavslutningar, som börjar samtidigt. Det blir tråkigt att missa den ena. Åh, vad jag önskar jag kunde klona mig och gå på båda! Mycket enklare hade det förstås varit om skolona i kommunen kommit överens om att inte börja exakt samtidigt…jag är väl knappast den enda som har barn på olika skolor?

Det lutar åt att jag går på min äldsta killes skolavslutning, för han ska nämligen sjunga på scenen. Så om jag filmar honom så kan sambon (som får gå på nioåringens skolavslutning) ändå se honom? Ett annat alternativ vi har tittat på är att min mamma går på nioåringens skolavslutning, och att jag och sambon går på den andra. Vi har pratat med nioåringen om det. Det verkar som om han går med på det om han får en extra fin gåva från oss 🙂 en liten muta har väl aldrig skadat någon.

Vi har nämligen som tradition att ge barnen en present, inget jättestort eller så, men något de vill ha. Sen brukar vi gå och fika med familjen. Mina föräldrar brukar dessutom överräcka en peng i ett kuvert. Det återstår att se hur det blir, men vi måste bestämma oss snart.

Åter till mitt sommarerbjudande: Passa på att boka en professionell läsning av ditt manus, eller ett första kapitelanalys!

Om du bokar ett första kapitel-analys, kan du senare boka en lektörsläsning och dra av summan. Du kan boka tjänsterna under juni-augusti, men vi kan komma överens om att jag startar läsningen något senare också. Jag är öppen för förslag.

*I höst tar jag redaktörsuppdrag också. Kontakta mig om du vill veta mer om tjänsten.

Vänta inte för länge med att boka, för jag är redan uppbokad till mitten på juli och förfrågningarna börjar trilla in fort nu 🙂

Ha en glad sommar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.