Nu är det måndag igen & mindre än 3 veckor kvar till jul 🙂 helt galet vad tiden går snabbt!

Jag är med i en litterär agentur som heter Litterära konsulter. I helgen var jag på Litterära konsulters lektörsdagar som vi brukar ha ungefär 2 gånger per år. I år fick jag lyssna på spännande föreläsningar med bl.a. redaktören och manusutvecklaren John Häggblom (En man som heter Ove bl.a.). Jag fick även lyssna på Lotten Skeppstedt från Bonniertjänsten Type & Tell. Hon berättade att tjänsten som först lanserades i betaversion för cirka 2 år sedan, har utvecklats och blivit riktigt bra.  Är du en blivande egenutgivare som drömmer om att få se just din berättelse bli till en bok, kika då in på deras hemsida.

Sen fick vi köra mastermind med heta stolen där en av oss fick sätta sig i mitten och presentera en fråga/problem den ville ha hjälp med. Detta fick hon göra under 2 minuter. Sen fick vi i publiken ställa frågor under ett par minuter. Därefter fick hon vända på stolen och lyssna på våra förslag. Bara sitta där tyst och inte ifrågasätta eller förklara något. Det viktiga var att lyssna och ta in förslagen, och inte värdera något. Den här gången hann jag inte sätta mig på heta stolen, men nästa gång då!

Vi arbetade vidare med våra affärsplaner för 2018. Bland annat kommer jag att vara med i Författarateljén, som är vår gemensamma satsning på en bokklubb för 2018. Mer information om det kommer så småningom. Plus en massa annat kul.

Den här veckan jobbar jag vidare med mina projekt 🙂 som innehåller bland annat 2 noveller och ett längre manus.

Om du är intresserad och vill veta mer om vad det innebär att anlita mig som lektör/manusutvecklare eller redaktör, är du välkommen att kontakta mig för mer information. Du kan också läsa mer under Tjänster som du söker på menyn. Som redaktör arbetar jag med stilistisk språkgranskning och dramaturgi. Mer information om det kommer inom kort.

Önskar er en fin vecka!

Paulina

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.