Författarateljen är Litterära konsulters sällskaps nya satsning under 2018! Det är en skrivklubb skapad för den som skriver och som vill stärka sig i sin kreativa skrivprocess. Här kan du hänga och umgås med andra som skriver, i en sluten Facebookgrupp där alla frågor är tillåtna, där vi lär oss av varandra och stärker vårt skrivhantverk. Du får pepp och stöd, jobba med skrivövningar, teman, webinarier, bokcirklar, gruppcoaching, textrespons eller personlig coaching (PT). (Av mig eller annan valfri lektör)

Jag kommer att medverka som lektör och vara den som håller i en del av aktiviterna. Det här ser jag verkligen fram emot!

Författarateljen finns i 3 nivåer:

  • Basnivå
  • Responsnivå
  • PT-nivå

Om du vill veta mer kan du klicka på länken. Om du anmäler dig är det mig du får som handledare/PT 🙂

Hör av dig om du vill veta mer om Författarateljén!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.