Samarbete med Type & Tell – publicera din bok!

2018!

För flera år sedan testade jag att ge ut en bok själv. Det var i samband med att jag hade bakbloggat under många års tid och kände att jag ville ha mina sydamerikanska recept på ett och samma ställe. Det som från början skulle bli en fysisk bok, blev till slut en ebok. Det visade sig nämligen att det var väldigt dyrt att publicera en bok med bilder. Eftersom jag ändå läste e-böcker, (har gjort det i många år) bestämde jag mig för att jag lika gärna kunde publicera den som enbart ebok.

Det jag minns från egenutgivningsprocessen är att det var mycket jobb att göra allt själv. Därför är jag extra glad att berätta att jag och mina duktiga kolleger på Litterära konsulter har inlett ett samarbete med Bonniers självpubliceringstjänst Type & Tell. Vi kommer att erbjuda olika slags redaktionella tjänster som hjälper dig som vill ge ut din bok. Till en början kommer vi att erbjuda lektörsläsning, första kapitel analys samt korrektur. Så småningom kommer vi att erbjuda fler tjänster, beroende på vad du som författare behöver hjälp med.

Det här betyder alltså att du snart kan anlita mig via Type & Tell också!

Paulina

(Visited 15 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)