VAD KUNDERNA SÄGER

Jag vill tacka dig så mycket för att du trodde på mig. Och för att du såg på min berättelse från ett annat perspektiv som gjorde att jag själv lärde mig mer om berättelsen jag skrev om. Med hjälp av din ärliga vägledning och noggrannhet så fick du mitt manus att glänsa. Jag är evigt tacksam!

Goran Asaad

Du förklarade både tydligt och strukturerat vad som var bra och vad som kunde förbättras samt gav förslag på hur. Du såg till både helhet och detaljer, och pekade på saker jag inte ens tänkt på och även saker jag stört mig på, men inte riktigt förstått varför.

J.B Silfversparre

Stort tack! Jag har aldrig förr beställt ett lektörsutlåtande och har inte något att jämföra med men detta var bättre än förväntat. Jag känner redan att dina kommentarer är helt perfekta för att kunna jobba vidare med texten. Speciellt uppskattar jag de förslag och exempel som finns, det underlättar mycket för att förstå hur du menar.

Eva Ullerud, skrivalyan.ullerud.nu

Tack för din fina respons, den fick mig att öppna upp ögonen för min text, och gav mig lusten att arbeta vidare med hjälp av dina förslag.

Kerstin Hedström

Jag har haft jättestor nytta av din respons och det har varit bra att ha tid att bearbeta den. Jag tycker att du har varit tydlig och utförlig i din skriftliga respons så jag har använt mig av den.

Kerstin Jonsson, första kapitlet analys.

Du skriver ett jättebra utlåtande med precis dom instruktioner, råd och tips jag behöver. Tack för att du tagit dig tid till att läsa mitt manus, det har givit mig massor och kommer få mig att utvecklas som författare.

Bengt Andersson

(Visited 129 times, 1 visits today)